Nasi klienci

Dla kogo stworzyliśmy Centrum Kulinarne

Dajemy Państwu nową przestrzeń możliwości zdobycia klientów, zaprezentowania swojej oferty oraz budowania i utrzymania świadomości marki. Usługi  i ofertę Centrum Kulinarnego kierujemy do wszystkich osób zainteresowanych i decyzyjnych w branży:


  • hotelarskiej,
  • gastronomicznej,
  • cateringowej,
  • cukierniczej i piekarniczej,
  • mięsnej,

    a także do:
  • właścicieli, menedżerów, pracowników barów i restauracji wszelkiego typu (pizzerie, fast-food, puby, domy weselne itp.)
  • szefów kuchni i kucharzy
  • zarządców zbiorowego żywienia (przedszkola, szkoły, szpitale, stołówki, kościoły itp.)
  • pasjonatów gotowania: amatorów i profesjonalistów chcących udoskonalić swoje umiejętności i poszerzyć wiedzę kulinarną ze śląska i okolic -pobliskich regionów: małopolskiego, łódzkiego, opolskiego, dolnośląskiego, a także z całej Polski. 
  • firm szkoleniowych i eventowych, organizatorów imprez firmowych, masowych, agencji reklamowych, podmiotów gospodarczych, które chcą włączyć do swojego portfolio i zakresu działań, organizację „szytych na miarę” imprez kulinarnych
  • sieci sklepów i hypermarketów
 
 

Zapraszamy wszystkich, których praca lub pasja znajduje się w obszarze
sztuki i technik kulinarnych z regionu śląskiego, a także całej Polski!
To, co nas wyróżnia To, co nas wyróżnia O centrum O centrum Wyposażenie Wyposażenie
„Można nie jeść w ogóle, ale nie można jeść źle”

Salvador Dali
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego – realna odpowiedź na realne potrzeby
Nazwa Projektu: Wprowadzenie nowoczesnych technik sprzedażowych poprzez uruchomienie kuchni szkoleniowej | Nazwa Beneficjenta: Weindich Spółka Jawna

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013”