Kontakt

Centrum Kulinarne
ul. Adamieckiego 8
41-503 Chorzów

tel.   +48 696 073 866
faks +48 32 770 79 05

Kontakt w sprawie szkoleń
oraz wszelkich informacji.

Piotr Jaworski
Menadżer ds. Handlu - Sektor HoReCa

tel. +48 696 073 866
p.jaworski@weindich.pl
 

"Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy"

Joyce, Ulisses
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego – realna odpowiedź na realne potrzeby
Nazwa Projektu: Wprowadzenie nowoczesnych technik sprzedażowych poprzez uruchomienie kuchni szkoleniowej | Nazwa Beneficjenta: Weindich Spółka Jawna

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013”