Pon Wt Śr Czw Pt Sob Nd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
31
Drukuj Drukuj

Kalendarz szkoleń

10
Sty

REZERWACJA

W tym dniu nasze Centrum jest wynajmowane przez innych. 
Więcej
16
Sty

Eliminacje do I Ogólnopolskich Mistrzostw Kelnerów

Konkurs organizowany jest przy wsparciu i pomocy merytorycznej członków Stowarzyszenia Kelnerów Polskich i Stowarzyszenia Sommelierów Polskich oraz  Stowarzyszenie Baristów Polskich.
Więcej
23
Sty

Burgery od podstaw

Na warsztatach dowiecie się wszystkiego o burgerach, przekażemy wam naszą całą wiedzę na temat tego amerykańskiego street foodu. Poznacie produkcję bułek i sosów - tych klasycznych oraz naszych wariacji. 
Więcej
30
Sty

EGZAMIN IR

Egzaminy mistrzowskie i czeladnicze na Mistrza kucharza przeprowadzane przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości.
Więcej
"Nie ma bardziej szczerej miłości, niż miłość do jedzenia”

George Bernard Shaw
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego – realna odpowiedź na realne potrzeby
Nazwa Projektu: Wprowadzenie nowoczesnych technik sprzedażowych poprzez uruchomienie kuchni szkoleniowej | Nazwa Beneficjenta: Weindich Spółka Jawna

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013”