Aktualności Powrót do listy

19
Wrz

Burgery od podstaw

Na warsztatach dowiecie się wszystkiego o burgerach, przekażemy wam naszą całą wiedzę na temat tego amerykańskiego street foodu. Poznacie produkcję bułek i sosów - tych klasycznych oraz naszych wariacji. Użyjemy różnych rodzajów mięs, wołowinę, wieprzowinę. Zarejestruj się już dzisiaj! 
"Nie ma bardziej szczerej miłości, niż miłość do jedzenia”

George Bernard Shaw
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego – realna odpowiedź na realne potrzeby
Nazwa Projektu: Wprowadzenie nowoczesnych technik sprzedażowych poprzez uruchomienie kuchni szkoleniowej | Nazwa Beneficjenta: Weindich Spółka Jawna

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013”