Aktualności

19
Wrz

Burgery od podstaw

Na warsztatach dowiecie się wszystkiego o burgerach, przekażemy wam naszą całą wiedzę na temat tego amerykańskiego street foodu. Poznacie produkcję bułek i sosów - tych klasycznych oraz naszych wariacji. Użyjemy różnych...
Więcej
28
Cze

Kuchnia grecka

Zapraszamy na szkolenie z kuchni greckiej – lekka, zdrowa, łatwa ale wciąż nie do końca odkryta.
Więcej
19
Kwie

Dzień otwarty pełen atrakcji

Warsztaty, pokazy i degustacje podczas Dnia Otwartego 19 kwietnia. Podczas wiosennej edycji Dnia Otwartego w naszej siedzibie w Chorzowie przy ul. Adamieckiego 8, odbędą się m.in. bezpłatne warsztaty, pokazy oraz degustacje.
Więcej
27
Lut

Kuchnia Myśliwska - zapisy

Jeśli chcecie poznać zupełnie inną odsłonę kuchni polskiej, a jednocześnie niezwykle smaczną i nietypową w swojej codzienności, opartą na zdrowych produktach, jeśli chcecie oczarować gości wykwintnością i pomysłowością swoich...
Więcej
28
Lut

Pokaz MONIN BEZPŁATNY

Francuska firma MONIN jest czołowym producentem produktów klasy Premium. W swojej ofercie posiada ponad 150 smaków: syropów, syropów bezcurkowych, koncentratów, puree owocowych, baz koktajlowych, sosów...
Więcej
"Odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości niż odkrycie nowej gwiazdy"

Anthelme Brillat-Savarin
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego – realna odpowiedź na realne potrzeby
Nazwa Projektu: Wprowadzenie nowoczesnych technik sprzedażowych poprzez uruchomienie kuchni szkoleniowej | Nazwa Beneficjenta: Weindich Spółka Jawna

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013”